Altın iğne ile gelen güzellik fraksiyonel radyofrekans

Geçen yıllarla birlikte ciltte azalan kollajen dokusu özellikle yüz ve boyun cildinde sarkmalara, ince kırışıklıkların yerleşmesine, boyun çizgilerinin belirginleşmesine neden olmaktadır.

35 yaşından itibaren yerleşen göz çevresi mimik çizgileri botox tedavisi ile giderilebilmektedir. Ancak orta ve alt yüzde yerleşen ince çizgilerin tedavisinde radyofrekans enerjisinden faydalanmaktayız. Altın iğne tedavisinde 25 adet saç teli görünümlü iğne ciltaltına ısı enerjisi verir. Bu ısı kollajen üretimini arttırır. Tedavi esnasında kaşlarda kalkma, çene konturunda belirginleşme, boyun çizgilerinde açılmayı hemen hissedebilirsiniz. Ancak nihai sonuç 21 günde kollajen oluşumu tamamlanınca fark edilmektedir.

Op. Dr.Mehmet Serkan Dinar

Altın iğne ile ameliyatsız yüz germe işlemi 1 ay ara ile 3 seans uygulanır. 1 yıl boyunca sıkılaşmayı hissedersiniz. Tedavi esnasında anestezik krem uygulanıdığından çok fazla ağrı şikayeti hissedilmez.

Altın iğne yöntemi , özellikle göz altı morluk tedavisi, boyun gıdı ve yüz sarkmalarının giderilmesi, göz kapağı sarkmalarının giderilmesi, ciltte akne skarlarının azaltılmasında başarılı sonuçlar vermektedir.

Tedavi yaz ve kış aylarında uygulanabilir. Tedavi sonrası ciltte oluşan kızarıklık 1 saat sürmektedir.

Altın iğne ile gençleşme;

Exit mobile version